• OZNAM

          •  

             

            Vážení rodičia,

            na tomto mieste máte možnosť objednať a zakúpiť pre dieťa pomôcky, sady zošitov a výkresov pre nový školský rok. Ak využijete možnosť "prijať balíčky do školy", budete mať dopravu zdarma, dodané budú do školy v priebehu augusta. Odporúčame Vám využiť túto možnosť.

            Do obchodu sa dostanete kliknutím na odkaz "OBJEDNÁVKA".

          • Krajské kolo astronomickej súťaže ,,Čo vieš o hviezdach"

          • Dňa 22. 4. sa uskutočnilo krajské kolo astronomickej súťaže "Čo vieš o hviezdach". Vzhľadom na pandémiu spôsobenú vírusom Covid-19, súťažilo sa online. Akciu si nenechali ujsť ani žiaci našej školy pod vedením p.učiteľa Arpáša. Najviac sa darilo Bianke Konšovej (5.A) a Peťovi Hudecovi (5.B) Obaja sa stali úspešnými riešiteľmi. Peťo navyše obsadil fantastické 2. miesto. Všetkým našim žiakom ďakujeme za účasť a najlepším srdečne gratulujeme!

          • OZNAM - Zápis do 1.ročníka

          • Zápis do 1. ročníka sa uskutoční v zmysle usmernení ministerstva školstva bez kontaktu s deťmi. V našej obci sa bude konať 20.apríla 2020 v čase od 15.00 – 16,00 hod. Rodičia predškolákov odovzdajú škole žiadosť o prijatie žiaka do ZŠ, alebo žiadosť o odklad povinnej školskej dochádzky pre svoje dieťa. Žiadosti bude preberať pani Mgr. Blinková cez okno zborovne školy.

            Apelujeme na rodičov, aby nezabudli na túto svoju povinnosť a striktne rešpektovali termín zápisu 20.04.2020 od 15,00 do 16,00 hod.

            Zároveň ďakujeme za dodržiavanie hygienický pravidiel aj pri zápise – rúško, rukavice a 2m odstup.

          • OZNAM - Prihlášky na SŠ

          • Prihlášky na SŠ vydá škola rodičom žiakov 9. roč. vo štvrtok 02.04.2020 v čase od 9:00 – 11:00 hod. cez okno kancelárie pani zástupkyne Mgr. Matyašovskej.

            S písomným súhlasom rodiča si môže svoju prihlášku prevziať aj žiak.

            Žiadame rodičov, aby nezanedbali túto povinnosť a rešpektovali aj uvedený čas možnosti prebrať si prihlášku pre svoje dieťa.

            Zároveň ďakujeme za dodržiavanie hygienický pravidiel pri preberaní – rúško, rukavice a 2m odstup.

          • OZNAM - CPPPaP

          •  Pomoc pre žiakov a rodičov  pri domácom vzdelávaní


            CPPPaP Partizánske ponúka všetkým žiakom a rodičom pomoc prostredníctvom svojej novej stránky na Facebooku. Jej názov je 

                                                             CPPPaP Partizánske


            Táto stránka bude slúžiť na odbornú pomoc a poradenstvo nielen pre žiakov so ŠVVP, ale aj pre všetkých ostatných, ktorí budú potrebovať poradiť v súčasnej situácií domáceho vzdelávania.

            Odborní zamestnanci ponúkajú svoje poradenstvo prostredníctvom týchto kontaktov: 

            Psychológovia a špeciálni pedagógovia sú pripravení pomôcť a konzultáciami s vami prekonávať úskalia domáceho učenia, ale aj osobné a psychické problémy, ktoré súčasná situácia priniesla.

          • Linka podpory VÚDPaP

          •  

            Je určená rodičom a ich deťom ako aj pedagógom, ktorí sa ocitli v kríze v súvislosti s ochorením COVID-19 a s opatreniami, ktoré štát prijíma a tieto majú dopad na ich fungovanie. Ak máte otázky ohľadom psychického zvládania tejto – pre všetkých záťažovej situácie – Výskumný ústav detskej psychológie a patopsychológie je pripravený Vás vypočuť a odpovedať Vám.

            • Pre rodičov, ich deti a pedagogických zamestnancov: koronavirus@vudpap.sk (nonstop)
            • Pre rodičov, ktorí akútne potrebujú podporu psychológa: 02 4488 1649 (pracovné dni od 9:30 do 14:30 hod.)
          • Oznam - Relácia RTVS

          • DO POZORNOSTI RODIČOM

            Školský klub – hodinka z triedy bez kriedy

             

            RTVS reaguje na vzniknutú situáciu a do vysielania zaraďuje reláciu Školský klub – hodinka z triedy bez kriedy. Pre obsahovú, metodickú a organizačnú podporu si vybrala neziskovú organizáciu Indícia.

            Školský klub začína už dnes18. marca od 9:15 na Dvojke. Venovaný bude žiakom 1. stupňa ZŠ a prierezovo zastreší viaceré predmety. Vysielať sa bude každý pracovný deň v čase 9:15–10:00, minimálne do 27. marca.

            Do vysielania prídu učitelia Barbora Drinková a Dávid Králik zo ZŠ FELIX Bratislava. Hlavnou metodičkou je Dagmar Môťovská, tútorka Hejného metódy.

             

            PaedDr. Václava Juríková                                                  

               riaditeľka školy

          • OZNAM - Vzdelávacie zdroje

          • Vážení rodičia, milí žiaci, vzhľadom na vzniknutú situáciu je potrebné venovať sa školským povinnostiam formou samoštúdia. Informácie Vám budú poskytnuté Vašimi vyučujúcimi a to správou cez  EŽK.

            V prípade nejasností alebo straty hesla kontaktujte triednych učiteľov.

            Vzdelávacie materiály nájdete v správe cez EŽK, alebo na webe našej školy:

            • Testy ALF na ľavej lište
            • Bezkriedy na ľavej lište
            • iné – zdarma dostupné na internete.

             

            V SÚVISLOSTI S PREVENCIOU PROTI KORONAVIRUSU VÁS VŠETKÝCH OPAKOVANE  VYZÝVAM K ZODPOVEDNOSTI, DISCIPLÍNE, OHĽADUPLNOSTI A  ZÁROVEŇ VÁM ĎAKUJEM ZA SPOLUPRÁCU.

             

                                                                                                     PaedDr. Václava Juríková

                                                                                                                 riaditeľka školy

          • OZNAM

          • Základná škola s materskou školou, Žabokreky nad Nitrou

             

             Ministerka školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky podľa ustanovenia § 3 ods. 8 vyhlášky č. 231/2009 Z. z. Ministerstva školstva SR o podrobnostiach o organizácii školského roka na základných školách, na stredných školách, na základných umeleckých školách, na praktických školách, na odborných učilištiach a na jazykových školách v dôsledku ohrozenia života a zdravia detí, žiakov alebo zamestnancov škôl a školských zariadení na základe rozhodnutia hlavného hygienika a záverov Ústredného krízového štábu, ktoré je zapríčinené šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19 prerušuje vyučovanie na školách a školských zariadeniach v období 

            od 16. marca 2020 do 27. marca 2020 vrátane.
             

            Riaditeľstvo školy zabezpečí podľa svojich podmienok a možností samoštúdium žiakov prostredníctvom elektronickej komunikácie s pedagogickými zamestnancami školy. 

            Opakovane zdôrazňujeme, že nejde o prázdniny! Rodičia sú zodpovední za svoje deti, ktoré by sa mali v domácom prostredí venovať prioritne vzdelávaniu sa a pobyt mimo domova obmedziť na nevyhnutné minimum. 

             

            VOPRED VÁM VŠETKÝM ĎAKUJEM ZA SPOLUPRÁCU, ZODPOVEDNÝ PRÍSTUP K USMERNENIAM HLAVNÉHO HYGIENIKA SR A DISCIPLINOVANÉ SPRÁVANIE VO VECI PREVENCIE PROTI ŠÍRENIU NÁKAZY KORONAVIRUSOM. 

                                                                                                     PaedDr. Václava Juríková

                                                                                                              riaditeľka školy

          • OZNAM - Prerušenie vyučovania

          • Na základe rokovania vedenia školy a jej zriaďovateľa bolo prijaté rozhodnutie, že od 12.03.2020 (štvrtok) do 20.03.2020 (piatok) bude prerušené školské vyučovanie vrátane materskej školy.

            Upozorňujeme zákonných zástupcov detí a žiakov, že nejde o prázdniny (!!!), ale o prevenciu za účelom zabránenia šíreniu nákazy respiračného ochorenia vyvolaného koronavírusom COVID-19. Na všetkých rodičov a obyvateľov obce apelujeme, aby dôsledne rešpektovali všetky usmernenia vydané hlavným hygienikom SR  a tiež  ministerstvom školstva a dodržiavali náležité všeobecné preventívne ochranné opatrenia, ktoré sú zverejnené aj na webovom sídle školy.

            Žiaci majú povinnosť venovať sa denne samoštúdiu v domácom prostredí podľa pokynov učiteľov, s ktorými boli dnes oboznámení. Ďalšie informácie k vyučovacím predmetom budú poskytovať vyučujúci prostredníctvom edupage.

            Uzavretie školy, napr. na dva dni, nesplní prevenciu a nezabráni šíreniu nákazy. Šírenie nákazy sa nezastaví ani vtedy, ak budeme nezodpovední, dospelí aj deti sa budú zhromažďovať po obci, navštevovať rôzne inštitúcie a pohybovať sa po nákupných centrách. Veríme teda, že rozhodnutie obce v spolupráci so školou nájde porozumenie aj podporu.

            Odporúčame rodičom, ale aj ostatným obyvateľom obce, aby sledovali aktuálne oznamy na webovej stránke obce a školy, kde Vás budeme v prípade potreby informovať o ďalšom postupe alebo prijatých opatreniach.

             

            PaedDr. Václava Juríková

                          riaditeľka školy

          • Usmernenie Koronavirus č.3

          • Vážení rodičia, milí žiaci! Dávame Vám do pozornosti list č.3 Ministerky školstva SR - usmernenie pre školy a školské zariadenia ohľadne šírenia Koronavírusu. Venujte mu, prosím, pozornosť a dodržiavajte pokyny v ňom uvedené.

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou, Školská 219, Žabokreky nad Nitrou
      • ekonomický a administratívny úsek:
        +421 38 5421362

        zástupkyňa ZŠ: +421 38 5421116

        zástupkyňa MŠ: +421 907 506043

        jedáleň ZŠ:
        +421 911 842 420

        Školský klub detí:
        +421 910 480 499
      • Školská 219, 958 52 Žabokreky nad Nitrou
        Žabokreky nad Nitrou
        Slovakia
      • 36125695
      • 2021604596
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje