• OZNAM - Prihlášky na SŠ

          • Prihlášky na SŠ vydá škola rodičom žiakov 9. roč. vo štvrtok 02.04.2020 v čase od 9:00 – 11:00 hod. cez okno kancelárie pani zástupkyne Mgr. Matyašovskej.

            S písomným súhlasom rodiča si môže svoju prihlášku prevziať aj žiak.

            Žiadame rodičov, aby nezanedbali túto povinnosť a rešpektovali aj uvedený čas možnosti prebrať si prihlášku pre svoje dieťa.

            Zároveň ďakujeme za dodržiavanie hygienický pravidiel pri preberaní – rúško, rukavice a 2m odstup.

          • OZNAM - CPPPaP

          •  Pomoc pre žiakov a rodičov  pri domácom vzdelávaní


            CPPPaP Partizánske ponúka všetkým žiakom a rodičom pomoc prostredníctvom svojej novej stránky na Facebooku. Jej názov je 

                                                             CPPPaP Partizánske


            Táto stránka bude slúžiť na odbornú pomoc a poradenstvo nielen pre žiakov so ŠVVP, ale aj pre všetkých ostatných, ktorí budú potrebovať poradiť v súčasnej situácií domáceho vzdelávania.

            Odborní zamestnanci ponúkajú svoje poradenstvo prostredníctvom týchto kontaktov: 

            Psychológovia a špeciálni pedagógovia sú pripravení pomôcť a konzultáciami s vami prekonávať úskalia domáceho učenia, ale aj osobné a psychické problémy, ktoré súčasná situácia priniesla.

          • Linka podpory VÚDPaP

          •  

            Je určená rodičom a ich deťom ako aj pedagógom, ktorí sa ocitli v kríze v súvislosti s ochorením COVID-19 a s opatreniami, ktoré štát prijíma a tieto majú dopad na ich fungovanie. Ak máte otázky ohľadom psychického zvládania tejto – pre všetkých záťažovej situácie – Výskumný ústav detskej psychológie a patopsychológie je pripravený Vás vypočuť a odpovedať Vám.

            • Pre rodičov, ich deti a pedagogických zamestnancov: koronavirus@vudpap.sk (nonstop)
            • Pre rodičov, ktorí akútne potrebujú podporu psychológa: 02 4488 1649 (pracovné dni od 9:30 do 14:30 hod.)
          • Oznam - Relácia RTVS

          • DO POZORNOSTI RODIČOM

            Školský klub – hodinka z triedy bez kriedy

             

            RTVS reaguje na vzniknutú situáciu a do vysielania zaraďuje reláciu Školský klub – hodinka z triedy bez kriedy. Pre obsahovú, metodickú a organizačnú podporu si vybrala neziskovú organizáciu Indícia.

            Školský klub začína už dnes18. marca od 9:15 na Dvojke. Venovaný bude žiakom 1. stupňa ZŠ a prierezovo zastreší viaceré predmety. Vysielať sa bude každý pracovný deň v čase 9:15–10:00, minimálne do 27. marca.

            Do vysielania prídu učitelia Barbora Drinková a Dávid Králik zo ZŠ FELIX Bratislava. Hlavnou metodičkou je Dagmar Môťovská, tútorka Hejného metódy.

             

            PaedDr. Václava Juríková                                                  

               riaditeľka školy

          • OZNAM - Vzdelávacie zdroje

          • Vážení rodičia, milí žiaci, vzhľadom na vzniknutú situáciu je potrebné venovať sa školským povinnostiam formou samoštúdia. Informácie Vám budú poskytnuté Vašimi vyučujúcimi a to správou cez  EŽK.

            V prípade nejasností alebo straty hesla kontaktujte triednych učiteľov.

            Vzdelávacie materiály nájdete v správe cez EŽK, alebo na webe našej školy:

            • Testy ALF na ľavej lište
            • Bezkriedy na ľavej lište
            • iné – zdarma dostupné na internete.

             

            V SÚVISLOSTI S PREVENCIOU PROTI KORONAVIRUSU VÁS VŠETKÝCH OPAKOVANE  VYZÝVAM K ZODPOVEDNOSTI, DISCIPLÍNE, OHĽADUPLNOSTI A  ZÁROVEŇ VÁM ĎAKUJEM ZA SPOLUPRÁCU.

             

                                                                                                     PaedDr. Václava Juríková

                                                                                                                 riaditeľka školy

          • OZNAM

          • Základná škola s materskou školou, Žabokreky nad Nitrou

             

             Ministerka školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky podľa ustanovenia § 3 ods. 8 vyhlášky č. 231/2009 Z. z. Ministerstva školstva SR o podrobnostiach o organizácii školského roka na základných školách, na stredných školách, na základných umeleckých školách, na praktických školách, na odborných učilištiach a na jazykových školách v dôsledku ohrozenia života a zdravia detí, žiakov alebo zamestnancov škôl a školských zariadení na základe rozhodnutia hlavného hygienika a záverov Ústredného krízového štábu, ktoré je zapríčinené šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19 prerušuje vyučovanie na školách a školských zariadeniach v období 

            od 16. marca 2020 do 27. marca 2020 vrátane.
             

            Riaditeľstvo školy zabezpečí podľa svojich podmienok a možností samoštúdium žiakov prostredníctvom elektronickej komunikácie s pedagogickými zamestnancami školy. 

            Opakovane zdôrazňujeme, že nejde o prázdniny! Rodičia sú zodpovední za svoje deti, ktoré by sa mali v domácom prostredí venovať prioritne vzdelávaniu sa a pobyt mimo domova obmedziť na nevyhnutné minimum. 

             

            VOPRED VÁM VŠETKÝM ĎAKUJEM ZA SPOLUPRÁCU, ZODPOVEDNÝ PRÍSTUP K USMERNENIAM HLAVNÉHO HYGIENIKA SR A DISCIPLINOVANÉ SPRÁVANIE VO VECI PREVENCIE PROTI ŠÍRENIU NÁKAZY KORONAVIRUSOM. 

                                                                                                     PaedDr. Václava Juríková

                                                                                                              riaditeľka školy

          • OZNAM - Prerušenie vyučovania

          • Na základe rokovania vedenia školy a jej zriaďovateľa bolo prijaté rozhodnutie, že od 12.03.2020 (štvrtok) do 20.03.2020 (piatok) bude prerušené školské vyučovanie vrátane materskej školy.

            Upozorňujeme zákonných zástupcov detí a žiakov, že nejde o prázdniny (!!!), ale o prevenciu za účelom zabránenia šíreniu nákazy respiračného ochorenia vyvolaného koronavírusom COVID-19. Na všetkých rodičov a obyvateľov obce apelujeme, aby dôsledne rešpektovali všetky usmernenia vydané hlavným hygienikom SR  a tiež  ministerstvom školstva a dodržiavali náležité všeobecné preventívne ochranné opatrenia, ktoré sú zverejnené aj na webovom sídle školy.

            Žiaci majú povinnosť venovať sa denne samoštúdiu v domácom prostredí podľa pokynov učiteľov, s ktorými boli dnes oboznámení. Ďalšie informácie k vyučovacím predmetom budú poskytovať vyučujúci prostredníctvom edupage.

            Uzavretie školy, napr. na dva dni, nesplní prevenciu a nezabráni šíreniu nákazy. Šírenie nákazy sa nezastaví ani vtedy, ak budeme nezodpovední, dospelí aj deti sa budú zhromažďovať po obci, navštevovať rôzne inštitúcie a pohybovať sa po nákupných centrách. Veríme teda, že rozhodnutie obce v spolupráci so školou nájde porozumenie aj podporu.

            Odporúčame rodičom, ale aj ostatným obyvateľom obce, aby sledovali aktuálne oznamy na webovej stránke obce a školy, kde Vás budeme v prípade potreby informovať o ďalšom postupe alebo prijatých opatreniach.

             

            PaedDr. Václava Juríková

                          riaditeľka školy

          • Usmernenie Koronavirus č.3

          • Vážení rodičia, milí žiaci! Dávame Vám do pozornosti list č.3 Ministerky školstva SR - usmernenie pre školy a školské zariadenia ohľadne šírenia Koronavírusu. Venujte mu, prosím, pozornosť a dodržiavajte pokyny v ňom uvedené.

          • Usmernenie koronavírus č.2

          • Vážení rodičia, milí žiaci!Dávam Vám do pozornosti list č.2 Ministerky školstva SR - usmernenie pre školy a školské zariadenia ohľadne šírenia Koronavírusu.Venujte mu, prosím, pozornosť a dodržiavajte pokyny v ňom uvedené.

            usmernenie koronavírus

          • OZNAM

          • PREVENTÍVNE OPATRENIA 

            S CIEĽOM MAXIMÁLNEJ OCHRANY DETÍ, ŽIAKOV A ZAMESTNANCOV ŠKOLY

            Za účelom maximálnej ochrany detí, žiakov a zamestnancov školy a s cieľom minimalizovať vznik a šírenia prenosných infekčných ochorení, žiada riaditeľka školy všetkých rodičov, zákonných zástupcov detí              a žiakov, ako aj zamestnancov školy o dôsledné rešpektovanie a zodpovedné plnenie preventívnych opatrení v zmysle Usmernenia Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR zo dňa 28.02.2020, ktoré je prílohou tohto oznamu. 

            Apelujeme na všetkých rodičov, aby v prípade zistených príznakov respiračných ochorení u svojich detí boli maximálne zodpovední voči celej školskej komunite a neposielali dieťa do školského kolektívu.

            ZŠ aj MŠ budú vykonávať ranný filter detí a žiakov a v prípade, že bude zistené, že zdravotný stav dieťaťa je nevyhovujúci, budeme rodiča neodkladne kontaktovať a jeho povinnosťou bude si dieťa okamžite zo školy odviesť. Tieto opatrenia platia natrvalo. Choré deti do školy nepatria!

            Veríme, že vzhľadom na situáciu vo svete týkajúcu sa šírenia ochorenia koronavírusom, nikto z nás  nebude podceňovať prevenciu a budeme všetci maximálne zodpovední k sebe aj k ostatným .

            Ďakujeme za porozumenie. 

            PaedDr. Václava Juríková                                                         riaditeľka školy

          • 2% dane

          • Vážení rodičia a priatelia školy,

            pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces na škole darovaním 2% z dane za rok 2019!

             

            Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Rodičovské združenie. Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

            Finančné prostriedky budú použité na:

            • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole
            • skvalitnenie vybavenia školy

            Ak sa rozhodnete darovať nám 2% zo svojich daní z príjmu, pripravili sme pre Vás predvyplnené tlačivo a stručný návod, ako na to.

             2% z dane 2019.pdf 

        • Olympiáda v anglickom jazyku - okresné kolo
          • Olympiáda v anglickom jazyku - okresné kolo

          • YES!!!! Paťka to dala na Pána ako SUPERWOMANa.

            Dňa 15.12. 2019 sa naše žiačky a víťazky školských kôl  súťaží v anglickom jazyku zúčastnili v CVČ Partizánske okresného kola Olympiády v anglickom jazyku. Dievčatá našu školu reprezentovali skutočne na jednotku. Konkrétne Patrícia Hulová vďaka svojmu fantastickému výkonu získala vo svojej kategórii 1. miesto .

            Ďakujeme, blahoželáme a tešíme sa spoločne s Paťou.

            Nech ju tento úspech motivuje k ďalšej usilovnosti a príprave do krajského kola. Budeme jej všetci držať palce.

            Do galérie Olympiáda v anglickom jazyku - okresné kolo boli pridané fotografie.

        • Kráska a zviera
          • Kráska a zviera

          • Nesmrteľný príbeh o jednej kliatbe a láske medzi krásnou Belle a Zvieraťom na opustenom zámku sme si mohli 28.01.2020 pozrieť s piatakmi a siedmakmi. Privítali nás milé pani uvádzačky v Starom divadle Karola Spišáka v Nitre. Pohodlne sme sa usadili a mohli sa nerušene ponoriť do pútavého deja, v ktorom vládla veľká sila lásky.

            Do galérie Kráska a zviera boli pridané fotografie.

        • Šaliansky Maťko - okresné kolo
          • Šaliansky Maťko - okresné kolo

          • V okresnom kole súťaže v prednese povestí Šaliansky Maťko v Partizánskom 23. 1. 2020 sa naši žiaci opäť nestratili.

            Školu reprezentoval Tobiaš Žubor (3. roč.), Liliana Striežencová (5. B) a Júlia Marková (6. roč.).

            Tobiaš Žubor si ako nováčik v súťaži hneď priniesol čestné uznanie od poroty za pútavý prejav a Liliana Striežencová sa umiestnila na peknom 2. mieste. Blahoželáme!

            Do galérie Šaliansky Maťko - okresné kolo boli pridané fotografie.

        • Okresné kolo vo volejbale
          • Okresné kolo vo volejbale

          • Žiačky našej školy sa 16.1.2020 zúčastnili okresného kola vo volejbale. Suverénnym spôsobom sa im podarilo tento turnaj vyhrať, čím neostali svojej volejbalovej povesti nič dlžné. Okresné kolo sa im podarilo ovládnuť už siedmykrát v rade. Gratulujeme zúčastneným dievčatám za skvelý výkon a dúfame, že si rovnakým spôsobom poradia aj s regionálnym kolom, ktoré sa uskutoční 13.2.2020.

            Do galérie Okresné kolo vo volejbale boli pridané fotografie.

        • Vianočné turnaje
          • Vianočné turnaje

          • 20. december 2019, posledný deň vyučovania v roku 2019.

            V triedach zavládla sviatočná atmosféra. Začala vianočnou reláciou, pokračovala posedením, rozdávaním darčekov a zábavou.

            V telocvični zavládla súťažná atmosféra. Najlepší športovci volejbalového turnaja a florbalového turnaja boli odmenení a potom nasledovala výzva. Volejbalový zápas učitelia verzus žiaci. Učitelia vyhrali, žiaci osmutneli. Ale nevadí, na vianočné prázdniny sa tešili žiaci aj učitelia, víťazi aj porazení. 

            Do galérie Vianočné turnaje boli pridané fotografie.

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou, Školská 219, Žabokreky nad Nitrou
      • ekonomický a administratívny úsek: +421 38 5421362 zástupkyňa ZŠ: +421 38 5421116 zástupkyňa MŠ: +421 907 506043 jedáleň ZŠ: +421 911 842 420 Školský klub detí: +421 910 480 499
      • Školská 219, 958 52 Žabokreky nad Nitrou Žabokreky nad Nitrou Slovakia
      • 36125695
      • 2021604596
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje